• Català
  • Castellano
  • English
  • Français
ENTRA

Escriviu el vostre email, la nova contrasenya que desitgeu i cliqueu el botó enviar.
Rebreu un email on haureu de confirmar aquest canvi!

Per comentar necessites tenir un usuari a lapegatina.com. També et pots connectar via la teva xarxa social preferida, d'aquesta manera quan hi estiguis connecta't ho estaràs a La Pegatina!

Crea el teu nou usuari:

Hi ha camps sense omplir!

Connecta't via:

Facebook Google Ubuntu One Yahoo! OpenID

La Pegatina

Biografia


Discografia:

"Al Carrer!", autoeditat 2007
"Via Mandarina", Kasba Music 2009
"Xapomelön", Kasba Music 2011
"Eureka!", Kasba Music 2013
"Revulsiu", Dro 2015

Extres:
"La Pegatina: El Docu", Chobichoba 2013
"La Pegatina: The Game", Ubicuo Studio 2013


Palmarès:

2009
Premi Enderrock a millor pàgina web
Premi Enderrock a millor artista pop/rock per votació popular

2010
Premi ARC a grup revelació per votació popular
Premi Musiclip a millor videoclip per "Miranda"

2011
Premi Enderrock al millor directe de pop/rock
Premi UFI a millor disc de músiques del món
Premi ARC a millor grup de músiques del món

2012
Premi ARC a millor gira internacional d'un grup català
Premi Filmets al millor videoclip per "Maricarmen"

2013
Millor disc de mestissatge per "Eureka" (Mondosonoro)
Premi Gonzoo al millor grup 

2014
"La Pegatina: El Docu", 1r premi al Boom Town Film Festival (Texas, EUA)
"La Pegatina: El Docu", seleccionat al EIFF (Edmonton, Canadà)
Premi Altaveu a la trajectòria


El grup


baarts, sonor, euromusica garijo, dv