• Català
  • Castellano
  • English
  • Français
ENTRA

Escriviu el vostre email, la nova contrasenya que desitgeu i cliqueu el botó enviar.
Rebreu un email on haureu de confirmar aquest canvi!

Per comentar necessites tenir un usuari a lapegatina.com. També et pots connectar via la teva xarxa social preferida, d'aquesta manera quan hi estiguis connecta't ho estaràs a La Pegatina!

Crea el teu nou usuari:

Hi ha camps sense omplir!

Connecta't via:

Facebook Google Ubuntu One Yahoo! OpenID

La Pegatina

Biografia


La Pegatina és, sens dubte, el millor revulsiu emocional que pot haver damunt d'un escenari. La seva festa és inusual en tant que enèrgica, divertida i ballable. Espectacle i adrenalina fins arribar a l'èxtasi. Mai es cansen de repartir alegria i bogeria allà on van. Se'ls ha vist a més de 24 països (Mèxic, Argentina, Equador, Uruguai, Xile, Xina, Japó, Canadà i gran part d'Europa) i ja superen els 1000 concerts amb només 14 anys de vida. El seu estil és variat: passen del merengue a la rumba o a l'ska amb gran facilitat i poden fer embogir el públic amb punk gitano o, simplement, amb càntics hooligans. Versàtils i sempre anaeròbics, La Pegatina ja ha editat sis discos, un documental i, fins i tot, un vídeojoc.


Discografia
:

"Al Carrer!", autoeditat 2007
"Via Mandarina", Kasba Music 2009
"Xapomelön", Kasba Music 2011
"Eureka!", Kasba Music 2013
"Revulsiu", Warner Music 2015
"La Gran Pegatina Live", Warner Music 2016

Extres:
"La Pegatina: El Docu", Chobichoba 2013
"La Pegatina: The Game", Ubicuo Studio 2013


Palmarès:

2009
Premi Enderrock a millor pàgina web
Premi Enderrock a millor artista pop/rock per votació popular

2010
Premi ARC a grup revelació per votació popular
Premi Musiclip a millor videoclip per "Miranda"

2011
Premi Enderrock al millor directe de pop/rock
Premi UFI a millor disc de músiques del món
Premi ARC a millor grup de músiques del món

2012
Premi ARC a millor gira internacional d'un grup català
Premi Filmets al millor videoclip per "Maricarmen"

2013
Millor disc de mestissatge per "Eureka" (Mondosonoro)
Premi Gonzoo al millor grup 

2014
"La Pegatina: El Docu", 1r premi al Boom Town Film Festival (Texas, EUA)
"La Pegatina: El Docu", seleccionat al EIFF (Edmonton, Canadà)
Premi Altaveu a la trajectòria

2015
Finalista Premis Fest com a Millor Directe Nacional

2016
Finalista Iberian Summer Awards pel Millor Directe de Festivals
Finalista Premis Enderrock al Millor Directe per La Gran Pegatina


El grup


baarts, sonor, euromusica garijo, dv